Szef kuchni Łukasz Szymański zdradza przepis na rybę w słodkich sosach

  • Tv
  • Aktualności
Miasto z Wizją / 24.12.2018 / Komentarze
Mieszkańcy, którzy chcieliby odtworzyć potrawę w swojej kuchni, mogą jeszcze raz prześledzić krok po kroku cały proces jej powstawania

Tegoroczna, czwarta już edycja Jarmarku Świątecznego była doskonałą okazją do wspólnej zabawy i kolędowania. Podczas tego wydarzenia – podobnie jak w poprzednich latach - smaczną niespodziankę przygotował dla mieszkańców szef kuchni Łukasz Szymański, który tym razem zdradził mieszkańcom przepis na wyjątkowe rybne potrawy... na słodko. Mało tego, mogliśmy także na wielkim telebimie podejrzeć, jak przebiegał cały proces ich przyrządzania podczas „Gotowania na Ekranie”, a także oczywiście skosztować przygotowanego posiłku. Dla mieszkańców, którzy chcieliby odtworzyć wspomnianą potrawę w swojej kuchni, a nie zdążyli zanotować przepisu, przygotowaliśmy materiał filmowy, na którym możemy jeszcze raz prześledzić krok po kroku cały proces gotowania.

Tekst: Marzena Góra
Montaż, zdjęcia: Andrzej Remus
Foto: Sławomir Włodarczyk