Szef kuchni Łukasz Szymański zdradza przepis na wigilijnego karpia

  • Tv
  • Aktualności
Miasto z Wizją / 20.12.2017 / Komentarze
Mieszkańcy, którzy chcieliby odtworzyć potrawę w swojej kuchni, mogą jeszcze raz prześledzić krok po kroku cały proces jej powstawania

Tegoroczna, trzecia już edycja Jarmarku Świątecznego była doskonałą okazją do wspólnej zabawy i kolędowania. Podczas tego wydarzenia – podobnie jak w minionym roku - smaczną niespodziankę przygotował dla mieszkańców szef kuchni Łukasz Szymański, który zdradził mieszkańcom przepis na wyjątkowego „wigilijnego karpia. Mało tego, mogliśmy także na wielkim telebimie podejrzeć, jak przebiegał cały proces jego przyrządzania podczas „Gotowania na Ekranie”, a także oczywiście skosztować przygotowanego posiłku. Dla mieszkańców, którzy chcieliby odtworzyć wspomnianą potrawę w swojej kuchni, a nie zdążyli zanotować przepisu, przygotowaliśmy materiał filmowy, na którym możemy jeszcze raz prześledzić krok po kroku cały proces gotowania.

Tekst: Marzena Góra
Zdjęcia, montaż: Andrzej Remus